Testimonials

Testimonials

Wie beter dan onze eigen studenten om te oordelen over onze begeleiding? Ieder jaar worden ons vele mails gestuurd van onze studenten waarin ze ons bedanken voor de goede begeleiding. Op deze pagina kun je een korte selectie hieruit terugvinden.

Beste,

 

Ik kan jullie met veel plezier vertellen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen. En zou jullie heel erg willen bedanken voor alle hulp (vooral ook yannick voor de 1000'en bijlessen). Ik heb hier zeker heel wat aan gehad omdat alles heel goed gebaseerd was op wat op het ingangsexamen gevraagd wordt. Ik kan rebus eigenlijk alleen maar aanraden bij iedereen. Ik had in totaal 12,5/20 voor kiw en 10,97 op de teksten.

 

Mvg,

L. F.

 

Beste,

 

Ik ben heel blij om jullie te vertellen dat ik erdoor ben voor mijn ingangsexamen.

Dankzij jullie heb ik dit kunnen doen en het was waarschijnlijk niet gelukt zonder jullie hulp.

 

Heel erg bedankt!

 

S. P.

Hey Paul,

 

Deze keer werden mijn inspanningen beloond en ben ik geslaagd voor het toelatingsexamen met 28/40.

Ik wil Johan en Bert heel erg bedanken, naast de leerstof zelf heb ik heel veel aan hen gehad. Daarnaast vond ik de simulatietest ook een zeer goed idee. Deze had mij een beetje gerust gesteld waardoor ik toch meer ontspannen naar het examen kon gaan.

Nog eens een heel dikke merci :-)

 

E. S.

 

Beste

 

Bij deze wil ik graag laten weten dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen! Ik kan jullie dan ook niet genoeg bedanken voor alle steun die jullie geboden hebben, niet alleen op het vlak van kennis maar ook i.v.m. antwoordstrategie├źn, tijdsindeling... Het heeft me zeker geholpen om deze eerste belangrijke stap richting het dokterschap te zetten!

 

Met vriendelijke groeten,

 

S. A.

Copyright ┬ę All Rights Reserved